Websitebeheer in een handomdraai

Kubus 100 • 3364 DG Sliedrecht • Postbus 132 • 3360 AC Sliedrecht
Telefoon +31 (0)184 - 41 22 80 • Telefax +31 (0)184 - 42 09 06

Landschapsinrichting

Landschapsinrichting
De afgelopen jaren is landschapsinrichting één van de kernactiviteiten van aannemersbedrijf J. de Jager Sliedrecht B.V. geworden. Het middels een plan (her)inrichten van een stuk land, sloten maar ook wegen is een taak waar wij ons dagelijks mee bezig houden.
Aannemersbedrijf J. de Jager Sliedrecht B.V. heeft prachtige projecten gerealiseerd waarbij met ruimtelijk inzicht en creativiteit op een bedrijfspark veel plek is gecreëerd voor auto’s. In veel  gevallen luidt de vraag:
Een stuk land zo in te delen dat het optimaal benut kan worden en daar hebben wij veel ervaring mee.
 
Tevens houden wij ons veelvuldig bezig met de groen (her)inrichting van een stuk land. Particulieren, bedrijven en de overheid vragen ons om groenprojecten te realiseren. De groenvoorziening van parken, plantsoenen maar ook particuliere tuinen is een prachtige activiteit waarbij diverse aspecten de revue passeren. Van de aanleg van natuurvriendelijke oevers tot het (her)inrichten van een recreatieve zone.
Ons bedrijf is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Dit zien wij als de norm, want u wil toch alleen een bedrijf in de arm nemen waarbij gewaarborgd is dat er professioneel gewerkt wordt en kwaliteit wordt afgeleverd! Door deze certificeringen werken wij veel voor overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.
 

 

Direct contact opnemen
© 2014